Usile composite

Cei mai mulți oameni știu despre avantajele înlocuirii ferestrelor cu ferestre noi de tip termopan, în scopul de a le face mai sigure și mai eficiente energetic. Este ușor însă să uităm că ușa ta de la intrare trebuie să fie de asemenea la fel sigură și eficientă energetic, și o modalitate de a obţine acest lucru este alegând ușile Palladio.

Ca și în orice altă parte din casa ta materialele din care este făcută ușa ta poate face o diferență enormă. Materiale subțiri și nesigure înseamnă că este mai ușor pentru cineva să pătrundă în locuinţa ta. De asemenea, o ușă mai subțire va însemna, de asemenea, mai multă căldură scapată din casă și, astfel, vă cresc facturile de energie. Izolaţia uşilor Palladio funcționează, de asemenea, şi în ceea ce privește reducerea zgomotului, datorită materialelor compozite din care sunt fabricate.

Ușile din material composit sunt mai rezistente decât ușile realizate din materiale comune, datorită asamblării unice a diferitelor părți componente. De obicei, folosim un cadru de oțel armat pentru rezistenţă, un miez din lemn de esenta tare si, de obicei, o anumită formă din termo-plastic pentru acoperire, în scopul de a face ușa rezistentă atât la zgârieturi cât și la uzură. Fiecare dintre aceste elemente combinate asigură cea mai bună calitate a produsului.

Un alt avantaj suplimentar este faptul că această alcătuire unică înseamnă, de asemenea, că ușa este mai puțin probabil să fie afectată de intemperii. De-a lungul timpului ușile pot fi potențial afectate de temperatura rece de afară. În cazul în care uşa ar fi fabricată din lemn, atunci este posibil ca aceasta să se îndoaie sau să se deformeze la presiunea vântului și a ploii, uşile fiind proiectate şi verificate în timp  pentru cele mai rele condiții care pot fi întâlnite în asprele toamne şi ierni irlandeze.

Curățarea uşilor este, de asemenea, o problemă pentru proprietarul unei uși de intrare. De-a lungul timpului, dacă acestea se uzează, atunci partea din față a casei poate arata neîngrijit și poate fi dificl să fie curățată în mod adecvat. O ușă compozit necesită mai puțină întreținere și de multe ori un simplu șters cu o cârpă umedă va fi suficient ca să rămână în continuare atractivă și prezentabilă.

Din ce în ce mai mulţi constructori din  Irlanda, Marea Britanie şi Europa obişnuiesc să folosescă uşi din  material composit atunci când construiesc şi livrează noi case. Companiile recunosc faptul că beneficiile pe termen lung ale zgomotului redus, creșterea securității și reducerea costurilor cu energia, , în condiţiile unui design care conferă prestigiu, necesită o investiţie pe termen scurt, pentru a economisi costurile pe termen lung în acelaşi timp mărinnd valoarea imobilului lor.

Suntem bucuroşi să putem furniza pieţei din România cea mai avansată ușă de intrare de pe piaţă, oferind rezistență, căldură, reducerea zgomotului şi nu în ultimul rând prestigiu şi valoare imobilelor care aleg usile Palladio.

Contactati-ne azi pentru a afla mai multe, precum și modul în care putem găsi ușa ideală pentru a vă menține în siguranță și la adăpost.