Mărturiile Clienţilor

  • Oamenii de la UsiPalladio.ro mi-au montat pentru apartamentul meu o ușă model Georgia, de culoare neagra. Am fost foarte impresionat de produs, de serviciul de montare și de cunoștinţele tehnice a lui Traian privind securitatea, tehnologia de fabricaţie şi montaj, cu care initial am vorbit doar la telefon, dar apoi ne-am întâlnit la Sibiu confirmându-mi buna impresie pe care mi-a făcut-o la telefon. Am comandat uşa, a fost livrată și instalată în câteva săptămâni. Suntem incantati de decizia luată.

    Rareș Picu, Sibiu, jud. Sibiu

  • UsiPalladio.ro mi-a montat o ușă de intrare composite neagră cu luminator lateral. Ușa veche de la intrare a fost înlocuită cu cea nouă efectuând toate lucrările, inclusiv tencuitul şi finisarea holului şi a pardoselii de la intrare. Lucrarea a transformat casa mea, dându-i un aer de prospeţime şi siguranţă. Sunt mulţumit cu uşa de intrare şi serviciile oferite de UsiPalladio.ro.

    Gelu Astaloş, Floreşti, Cluj-Napoca

  • Am înlocuit vechea mea ușa de intrare făcută din aluminiu, cu o nouă uşă, o uşă Palladio. A fost o treabă dificilă, complicată, pentru că uşa avea si luminatoare laterale și o formă arcuită desupra. N-a fost nici o problemă pentru Usi Palladio România, au facut o treaba extraordinară și am fost atât de impresionaţi încât am comandat o a doua ușă pentru casa de vacanţă.

    Maria Marinescu, Voluntari, jud. Ilfov.