F.A.Q.

Sunt uşile Palladio la fel ca toate celelalte uși din aluminiu sau PVC?

Nu, uşile Palladio sunt uși cu mult superioare, deoarece sunt făcute dintr-o singură carcasă extrem de solidă de tip MONOCOC din fibră de sticlă, având cadrul exterior întărit cu oţel galvanizat de 16 mm, tehnologie şi structură constructivă unică, protejată la nivel european sub numărul de brevet 1766176. Uşile Palladio sunt uşi cu mult mai grele și mai puternice decât orice uşă din PVC sau din aluminiu.

Am auzit că pot alege culoarea uşii? E adevărat?

Da, putem “vopsi” pentru tine secțiunea de deschidere (foaia de ușă) a tuturor uşilor Palladio (nu putem însă vopsi rama sau marginea). Practic “vopsirea” constă într-o folie de termoplastic colorat în masă acoperit cu o folie Renolit, folie renumită în toată lumea pentru că păstrează culoarea intactă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să o vopseşti niciodată.  Uşa Palladio este  astfel uşa “absolută”, uşa de siguranţă înaltă care  nu necesită întreţinere.

In ce priveşte izolarea, care este coeficientul-U de transfer termic?

Toate vitraliile din ușile noastre Palladio sunt geamuri triplu stratificate, obținându-se astfel un coeficient termic U de 1,1. Structura uşii în sine ajunge la un coeficient termic de U de 0,205. Coeficientul termic U al ansamblului este de 0.64. Coeficientul termic U combinat, inclusiv cadrul, este de 0.98.

Pentru persoanele mai puţin informate, reamintim că coeficientul U reprezinta valoarea transferului termic al unui element de constructie (perete, fereastra, usa, etc) si arata cat de bine conduce caldura acel element de constructie. Cu cat coeficientul U este mai mic, cu atat pierderile termice sunt mai reduse si izolatia termica a elementului de constructie este mai buna.

Uşile Palladio au un sistem sigur de închidere a uşii?

Uşile Palladio sunt extrem de sigure. Toate sunt dotate cu un sistem de blocare în 8 puncte: 2 bolţuri liniare, 2 “cârlige”, 2 cilindri compresori, combinate cu 1 zăvor cu camă şi 1 dispozitiv de blocare, plus 4 balamele Palladio concepute special, toate în dotare standard, pentru siguranţă sporită. Sistemul de închidere al fiecărei uşi Palladio este riguros testată pentru a îndeplini standardele irlandeze şi britanice de securitate PAS 23/24.

De cât timp după lansarea comenzii este nevoie pentru livrarea și instalarea ușii mele?


Timpii de livrare şi instalare a unei usi în general de patru săptămâni. Numai pentru livrare este în mod normal două săptămâni.

Cât durează instalarea?


Instalare tipică a unei uși cu două luminatoare laterale durează o zi.

Se oferă garanţie pentru uşile Palladio?


Da, noi oferim o garanție europeană de 12 ani pentru structură, pentru toate uşile, şi o garanție de un an pentru toate componentele în mișcare.

Unde sunt fabricate uşile Palladio?*


Uşile Palladio sunt fabricate în Irlanda, în cea mai modernă fabrică de uşi din lume. Uşile Palladio sunt rezultatul unui proces de cercetare-dezvoltare ce s-a întins pe perioada a 10 ani care s-a concretizat într-un proces de fabricaţie unic încheiat cu obţinerea unui brevet de invenţie la nivel european (Patent No.1766176) si cu brevete în curs de omologare în SUA şi Canada.

Din ce sunt fabricate uşile Palladio?

Structura uşii este fabricată dintr-un sistem tip monococ ranforsată cu fibră de sticlă cu grosimea de 65mm. Cadrul uşii este fabricat din uPVC ranforsat cu oţel galvanizat de 16mm produs de compania britanică Liniar, http://www.liniar.co.uk.

Pot să-mi instalez singur uşa Palladio?


Da, uşile Palladio pot fi instalate în regim Do It Yourself de către un meseriaș/tâmplar calificat. Vă recomandăm însă să cumpărați ușa cu instalarea inclusă de către noi.