Sfaturi pentru a alege o usa de intrare

Există o serie de factori ce trebuie luaţi în considerare atunci când alegeţi o ușă de intrare. În mod natural veţi dori o uşă care să fie plăcută din punct de vedere estetic. Cu toate acestea, există o serie de alte beneficii potențiale. Uşile Palladio vă oferă posibilitatea de a deține o ușă care este atât atractivă din punct de vedere vizual, dar, de asemenea, este şi sigură,  păstrează căldura și reduce zgomotul.

Un motiv comun a celor care doresc să înlocuiască ușa lor de intrare actuală se datorează faptului că cea actuală este uzată sau deteriorată. Acest lucru înseamnă că fisurile se pot deschide în cazul în care lemnul a fost deformat sau deteriorat. Căldură scapă astfel prin golurile din uşă reducând astfel eficiența energetică a casei, generând o creștere a facturilor de încălzire. Acest defect de izolare nu afectează doar pierderea energiei care astfel iese din casă, aceasta înseamnă, de asemenea, că zgomotul trece prin materialul uşii fisurate, deformate sau uzate.

O altă problemă potențială este cea de securitate. O ușă din lemn este mai puțin probabil să fie sigură decât una realizată din materiale compozite (de obicei, armate cu oțel şi suprafaţa acoperită cu vopsea, proiectată astfel încât să nu se îndoaie sau deformeze). Acest lucru înseamnă că oricine încearcă să o rupă va găsi că este greu să o străpungă din cauza grosimii materialului şi a structurii metalice ranforsate.

În timp ce multe companii se laudă cu privire la calitatea uşilor lor, în cazul uşilor Palladio acest lucru a fost verificat în mod oficial, deoarece sistemul de blocare a primit certificatul PAS 23/24, certificând că fizic fiind mai sigure decât o ușă compozit standard. Acest lucru înseamnă că proiectul a fost aprobat la un standard acceptat atât de poliția cât și de companiile de asigurări din Irlanda şi Marea Britanie. Mai mult decât atât, dacă verificați pe site-ul nostru veți vedea un videoclip care demonstrează în mod clar cât de bine fac faţă ușile noastre atunci când se încearcă penetrarea lor cu un cap de berbec comparativ cu usi compozite standard.

Grosimea şi siguranţa unei uși este importantă, cu toate acestea, ştim că vă doriți ca uşa dvs de intrare să arate cât mai bine, conferind confort vizual şi prestigiu. Din fericire uşile Palladio vă  oferă o gamă largă de modele şi culori. În timp ce unii oameni îşi pot face griji că o ușă nouă ar putea intra în conflict cu stiluri mai vechi, clasice, ale arhitecturii casei lor, noi ne mândrim cu proiecte şi modele care au fost create pentru a acoperi un număr mare de stiluri arhitecturale, de la clasic la modern.

Pe scurt, merită să contactaţi Uşi Palladio România pentru a afla mai multe despre gamele noastre prezente şi viitoare.  De asemenea, pe acest website vă oferim un număr de mărturii şi recomandări ale unor clienți satisfăcuți care au achiziționat uși de intrare de la noi.

În termeni simpli sună-ne chiar pentru a afla cum puteți obține o uşă de intare care vă va ține casa caldă, sigură și arătoasă!