De ce să alegi o uşă Palladio?

Uşa de intrare este un punct foarte important în casa ta. La urma urmei este ultimul lucru pe care îl utilizați atunci când părăsiți casa și primul atunci când reveniți acasă. Prin urmare, trebuie să fi sigur că ușa ta nu doar că arată grozav, dar că îşi şi face treaba pentru tine şi familia ta, oferindu-vă căldură, durabilitate și securitate şi nu în ultimul rând prestigiu. Noi credem că aceştia sunt cei mai importanți 4 factori în a decide ce tip de uşă de intrare vei utiliza pentru casa ta. Alege o uşă Palladio!

 

Caracteristicile şi stilurile uşilor Palladio poate satisface atât gusturile moderne cât și cele clasice, tradiționale. Tehnologia utilizată pentru fabricarea ușilor Palladio punându-vă la adăpost pentru viitor, oferindu-vă mulți ani de servicii de calitate.

Durabilitate

Fabricată dintr-o sigură bucată monococă, aceste uşi sunt practic indestructibile. Toate panourile noastre de sticlă decorativă sunt fabricate din sticlă securizată, de 4 ori mai rezistentă decît sticla normală, pentru tihna şi liniştea ta.

Căldură

Toate uşile Palladio sunt dublu fălţuite. Acest lucru înseamnă că trebuie să asigure dublă izolare, ceea ce garantează că te ţine protejat de vânt sau ploaie, că gerul iernii nu poate trece prin ele. Partea solidă a foii de uşă a fost testată pentru a atinge o valoare de u=0,205, iar valoarea “u”a uşii combinată  cu geamul triplu oferă un u=0,98

Siguranţă

Aceste uşi sunt extrem de sigure. Toate sunt dotate cu un sistem de blocare cu cârlig în 8 puncte, cu un zăvor autoblocant. Sistemul de închidere al fiecărei uşi Palladio este riguros testată pentru a îndeplini standardele PAS 23/24

Prestigiu

Elegante, bine izolate, extreme de sigure, toate aceste beneficii oferite la preţuri accesibile, pentru că prestigiul şi liniștea sufletească contează, dând o mare valoare vieţii tale.

Click aici pentru a descărca catalogul colecţiei de uşi Palladio.