Economiseşte bani cu uşile Palladio

Tot mai mulți oameni devin conștienți de beneficiile eficienței energetice. Fie că este vorba de cumpararea unui aparat care utilizează mai puțină energie sau de a edifica o casă izolată termic, există o serie de lucruri pe care le poți face pentru a reduce costurile și pentru a preveni irosirea energiei în casa ta. Un exemplu în acest sens este utilizarea unei uși eficiente energetic.

Eşti, probabil, conștient de faptul că aerul cald din casă poate scăpa uşor prin acoperiș și ferestre. Această energie se adaugă la costurile de combustibil deoarece trebuie să compenseze ceea ce ai pierdut. În timp ce ar trebui să iei în considerare montarea unor ferestre izolate termic şi să izolezi orice crăpătură sau fisură a casei tale este ușor să uiți că poți face același lucru cu ușa de la intrare.

Primul lucru care trebuie luat în considerare este grosimea ușii. În cazul în care materialul ușii din care este fabricată uşa este subțire, atunci este foarte probabil să fi afectat de temperatura de afară. Acest lucru poate duce la deteriorarea casei datorată intemperiilor, acestea creând fisuri și găuri încât căldura va ieşi din casă. Deşi este posibil să izolezi fisurile, adesea aceasta este o soluţie pe termen scurt, dar pe termen lung poți câștiga mult mai mult dacă înlocuieşti ușa veche cu una nouă, cum ar fi o ușă compozit, pentru că poți face economii remarcabile în ceea ce privește reducerea costurilor cu energia. În plus, având o uşă mai groasă este sinonim cu a avea mai multă siguranță și, de asemenea,  un zgomot redus în locuinţă.

Uşile Palladio Ușile sunt dublu fălțuite. În termeni simpli, aceasta înseamnă că există elemente izolatoare direct pe ușă, care au fost proiectate în mod special, cu scopul de a reduce impactul daunelor aduse de vânt și ploaie. Ușile noastre au geamuri triple cu o valoare u=0,98 (o valoare scăzută este un bun indicator al eficienței energetice).

Este ușor să fii cinic crezând că eficienţa energetică este un truc de marketing. Cu toate acestea, un bun indicator al importanței crescute a eficienței energetice este atitudinea dezvoltatorilor imobiliari care-şi asumă responsabilitatea să construiască şi să autorizeze imobile noi. În masura în care constructorii, dezvoltatorii imobiliari sunt nevoiţi să demonstreze eficiența energetică a caselor pe care le construiesc, fiecare parte a casei poate face diferența, iar o uşă eficientă energetic este la fel de importantă ca și izolația casei sau ca și ferestrele cu geamuri termopan.

În puţine cuvinte, investind în uşile Palladio pe termen scurt, poate fi extrem de benefic pe termen lung!

Avem o gamă largă de opțiuni în catalogul nostru, care sunt atât remarcabil estetic, oferind prestigiu şi eleganţă, cât și eficace și eficiente energetic, oferind reducerea costurilor cu energia, precum şi o excelentă izolare fonică.

Contactează-ne imediat pentru a afla mai multe detalii și pentru a vedea cum putem contribui în a-ţi face casa mai sigură, mai caldă și mai linistită!